FUTSAL LIGA PRVAKA Bajgorić: Imamo snage i kvalitete za pobjedu

Stvari se na turniru preliminarne runde Lige prvaka koji se igra u Mostaru razvijaju u očekivanom smjeru. Nakon dva odigrana kola dvije neporažene ekipe su prvak Danske Gentofte i prvak BiH Mostar SG.
Jednostavno, prvaci Izraela Maccabi Nahalat Itzhak, odnosno Škotske, Wattcell, kvalitetom nisu mogli parirati, što potvrđuju i rezultati. Mostar SG je pobjedio 4:0 ekipu Maccabija, škotski Wattcell 10:4. Danci su na startu deklasirali Wattcell 6:0, dan kasnije su bili još uvjerljiviji kontra Maccabija 8:1.
– Igrači su dobro fizički pripremljeni, vidjelo se to u prethodnim susretima. Protiv prvaka Škotske primili smo četiri gola što je malo previše, možda je u pojedinim trenucima bilo malo opuštanja, ali su naše misli okrenute posljednjem protivniku koji je nema sumnje izuzetno kvalitetan, što se vidjelo u njihovim utakmicama protiv Maccabija i Wattcella, kaže predsjednik kluba Amel Bajgorić i dodaje: Međutim, mi gledamo sebe, imamo dovoljno snage, kvalitete da ostvarimo i treću pobjedu i izborimo plasman dalje, u drugi krug.
Za razliku od prošle godine, kada je nakon prvog dana turnira bilo jasno da Mostarci neće imati pravog protivnika, ove je ipak nešto drukčija situacija
Danski prvak se predstavio u dobrom svijetlu, njihov trener Bo Holden maksimalno je rotirao 14 igrača, za razliku od njegovog kolege na drugoj strani Mirsada Fazlinovića koji je u susretu protiv Wattcella koristio usluge osmorice igrača. Ipak, Mostar SG je ekipa sa nekolicinom sjajnih individualaca koji jednim potezom mogu riješiti utakmicu, a u ovu ekipu su se sjajno uklopile novaci Brazilac Viktor Hugo, koji je na ovom turniru postigao tri gola, te reprezentivac Srbije Stefan Rakić. Ono što je sigurno, ljubitelji futsala će moći uživati, posljednja utakmica ovogodišnjeg turnira bit će pravo finale ovog četverodnevnog turnira.
F. I.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *