Franka Batelić i Vedran Ćorluka izrekli sudbonosno ‘da’

Nakon šest godina veze hrvatski nogometni reprezentativac i lijepa pjevačica protekli vikend stali pred oltar. Vjenčanje se održalo u rodnom kraju Franke Batelić, na imanju u Istri, a među uzvanicima našao se i suigrač našeg reprezentativca, Ivan Perišić, piše Tportal.hr.

Maleno istarsko mjesto Bale bilo  je rezervirano za veliko slavlje ljubavi Vedrana Ćorluke i njegove dugogodišnje partnerice Franke Batelić.

Kako se i najavljivalo posljednjih mjeseci, par je svoju šestogodišnju vezu okrunio brakom. Lijepa pjevačica blistala je u raskošnoj čipkastoj vjenčanici otvorenih ramena, a prema navodima RTL-a radi se o haljini s potpisom Caroline Herrere. Franka se kasnije presvukla u kombinaciju s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma. Njezin izabranik opredijelio se pak za klasično odijelo koje mu je stajalo kao saliveno.

Haljina Franke Batelić u gornjem je dijelu skrojena od korzeta tako da je otkrivala gola ramena, dok je donji dio haljine bio raskošan, izvezen čipkom. Pjevačica je imala jednostavan čipkasti veo te popularnu frizuru koja podsjeća na Meghan Markle na dan vjencanja, tzv. neuredna niska punđa s pramenovima koji uokviruju lice

Pjevačica je na nogama nosila bijele minimalističke sandale s remenčićem i udobnom blok petom.

Uzvanike je pri ulasku u crkvu pratila pjesma i glazba dječjeg zbora sastavljenog od 11 djevojčica, puštale su se i pjesme My way, Feeling koju je proslavio Rod Stewart, O Happy day, You raise me up, a kada je mladenka ušla u crkvu, prema njezinoj želji odsviran je kanon u D duru. Frankina kuma bila je arhitektica i prijateljica iz srednje škole Stefani Vozila, a kum Vedranu bio je njegov brat Hrvoje.

Franka Batelić u ruci je imala vjenčani buket od bijelih peonija i grančica masline.

Frankina i Vedranova svadbena svečanost, održala se na imanju Meneghetti, a za glazbeni dio događaja iz snova pobrinuo se Toni Cetinski.

‘S dvije godine sam pred televizorom i daljinskim upravljačem umjesto mikrofona imitirala Tonija Cetinskog kad nas je predstavljao s ‘Nek’ ti bude ljubav sva’ i mami i tati govorila da ću tako i ja kad narastem’, izjavila je Franka ranije, a onda zaželjela da upravo njezin susjed Istrijan uveličan ovaj poseban dan.

Želju joj je Cetinski rado i s veseljem ispunio.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *