Falatar: Populizam mojih protukandidata uništava budućnost ove zemlje

Kandidat Naše stranke za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine, Boriša Falatar, kazao je da je već u prvih nekoliko dana izborne kampanje sasvim očekivana retorika koju koriste kandidati političkih partija.

“Početak kampanje još jednom pokazuje da moji protukandidati nemaju ponuditi ništa drugo osim politike konflikta i populizam. To je način da se beskrupulozno dođe do glasova istraumatiziranog biračkog tijela. To je sebičan put, put koji uništava ovu zemlju.”, rekao je Falatar.

“Nadam se da građani ovo prepoznaju i da neće ovaj dozvoliti da ih ovaj put ovakva retorika zavede i nastavi produbljivati jaz među njima. Mi se znamo koristiti svim tim sredstvima, ali nam ne pada na pamet. Naša snaga je u vrijednostima, i u izboru sredstava političke borbe. Oni to znaju, i znam da nas zbog toga potajno poštuju. Vjerovatno ih to prilično nervira”, istakao je Falatar.

3 thoughts on “Falatar: Populizam mojih protukandidata uništava budućnost ove zemlje

 • rujan 13, 2018 at 10:02 am
  Permalink

  Čovjek svjež, mlad, sposoban nesumnjivo. Izabrao je pogrešan trenutak. Šteta. U ovoj atmosferi, po meni, jedino fašizam ima prođu…nažalost!

  Reply
 • rujan 13, 2018 at 1:17 pm
  Permalink

  Pravi čovjek za ovu državu, ja ću glasati za njega!

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *