„Đurologija“ dolazi u Mostar

Kultna predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“ ponovo gostuje u Bosni i Hercegovini,  06.prosinca u Mostaru u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako je „Đurologiju“ u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock muzičar, Branko Đurić Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma ; u Zagrebu je više puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija oborila sve rekorde – dvoranu je zbog Đurinog stand up-a do posljednjeg mjesta ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda da je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen. Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj „Đurologiji“ u Mostar.

Ulaznice po cijeni od 20 KM i 25 KM su u prodaji na blagajni HD herceg Stjepan Kosače.

 

One thought on “„Đurologija“ dolazi u Mostar

  • studeni 19, 2017 at 4:20 pm
    Permalink

    Dosadan si Djuro vazda isto ko bi te slusa vise

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *