DRAGIČEVIĆ: Znamo sve ubojice, ako ih ne privedu poduzet ćemo sami korake

Davor Dragičević i pojedini članovi grupe “Prvada za Davida” napustili su prostor ispred zgrade banjalučke policije i vratili se na glavni trg u Banjoj Luci.

Dragičević tvrdi da će on prenoćiti, odnosno ostati na trgu, sve dok ne budu uhapšeni počinitelji, kako kaže, ubojstva njegovog sina Davida.

-Ostajem ovdje kod svog sina do 25. rujna i neću ići odavde. Samo da uhapse ubojice. Ako to ne urade, mi ćemo poduzeti korake, jer sve ih znamo… – ustvrdio je on.

Dragičević i članovi grupe “Pravde za Davida” su od sinoć, nakon okupljanja članova grupe “Pravda za Davida“ na Trgu Krajine u Banjoj Luci, na kojem je došlo do verbalnog sukoba između Davora Dragičevića i osobe inicijala Đ.M., prosvjedovali ispred zgrade Policijske uprave Banja Luka.

Iz te uprave su ih upozorili da je okupljanje građana organizirano na prostoru koje nije određen za održavanje javnih skupova, a koji nisu ni prijavili.

Obitelj Davida Dragičevića tvrdi da je on ubijen, i za to optužuju i neke pripadnike policije, dok je iz Okružnog javog tužilaštva Banja Luka ranije rečeno da postoji osnov sumnje, kako je navedeno, najnižeg stepena vjerovatnoće da je taj banjalučki mladić ubijen, odnosno da je 18. ožujka, nakon fizičkog sukoba s dvije ili tri osobe, bježeći pao u rijeku Crkvenu ili su ga gurnuli, a da je smrt nastupila utapanjem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *