Dragan Čović o trošku BiH ide na utakmicu Hrvatska – Island?

Član Predsjedništva BiH Dragan Čović zakazao je službeno putovanje u Rusku Federaciju od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Čudnom igrom sudbine, nogometna reprezentacija Hrvatske baš  26. lipnja igra utakmicu protiv Islanda.

U  dokumentima Službe za protokol i ceremonijal navedeno je da se radi o službenoj posjeti člana Predsjedništva. Posjeta je najavljena za 2017. godinu, ali po datumu izdavanja narudžbenice jasno je da je to tiskarska  greška. Čović putuje ove godine, točno na vrijeme da zadovolji svoje navijačke strasti. O našem trošku, piše zurnal.info.

4 thoughts on “Dragan Čović o trošku BiH ide na utakmicu Hrvatska – Island?

 • lipanj 19, 2018 at 1:00 am
  Permalink

  A i Bakir bi da Turska ucestvuje isto uradio? Takva tzv Bih je drzava!

  Reply
 • lipanj 19, 2018 at 8:55 am
  Permalink

  Što ste ljubomorni što nemate takvu privilegiju. Čovjek je put zakazao davno još u drugom mjesecu, a što se datum posjete i utakmice podesio, nije Dragan kriv, nego FIFA, što su morali zakazati utakmicu baš u tom terminu. A što ne bi čovjek iskoristio priliku. Šteta što nije zakazana utakmica između Hrvatske i Srbije pa da i Mile pođe da se kompanjoni sretnu u Rusiji kod Putina na kavici. Možda bi za Bosnu koješta i pametno dogovorili.

  Reply
 • lipanj 19, 2018 at 9:19 am
  Permalink

  Nikako ne volim Čovića, antipatičan mi je i sve što ide uz to, ali treba biti pravedan pa reći da na dokumentu stoji datum od prošle godine.

  Reply
 • lipanj 20, 2018 at 10:52 pm
  Permalink

  Jebo vam covic mamu a VI njemu, ko više piše o ovom izdrkanom ustasi gori je od njega,….

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *