Došla iz Londona: Dina Dragija pratila junaka Jedvaja s tribina

Junak jučerašnje utakmice na Maksimiru protiv Španjolske bio je Tin Jedvaj(22), a baš njegov pobjednički gol gledala je i djevojka Dina Dragija (21). Ona je uz Tina bila cijelo Svjetsko prvenstvo u Rusiji, gdje su hrvatski reprezentativci osvojili srebro, a nije joj bilo teško doći iz Velike Britanije ni ovaj put kako bi bila podrška svom dugogodišnjem dečku.

View this post on Instagram

❤️💑 🌊🇭🇷

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Nakon pobjede 3:2 nad Španjolcima, Tin i Dina su se opuštali uz pjesmuRobbieja Williamsa ‘Angels’ dok su se po Zagrebu u kasnim noćnim satima vozili automobilom. Jedvaj se poslije utakmice i našalio pa rekao da mu dva gola puno znače.

– Zadnji put sam dva zabio u Leverkusenu, ali jedan je bio u svoju mrežu – rekao je nogometaš.

Inače, zajedno sa suprugom Matea Kovačića (24), Izabel (24), Dragija ‘osvaja’ ulice Londona. Dok se Izabel preselila tamo zbog karijere svog dragog, Dina se upisala na prestižni ‘University of London’.

View this post on Instagram

🎓

A post shared by ®Dina Dragija ( Дина ) (@_dinad_) on

Najprije je završila školovanje na preddiplomskom studiju ‘Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld’, čime se Tin javno pohvalio i pokazao koliko je ponosan na svoju djevojku, a sada nastavlja nadograđivati svoje znanje na UCL. Za Izabel i Dinu mnogi kažu da si nevjerojatno sliče, a djevojke se često i druže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *