Donirana stoka povratnicima Bileće

Jedna od mnogobrojnih aktivnosti humanitarne organizacije ”Izvor pomoći” iz Mostara, uspješno je završena, a u okviru nje je donirano 20 koza i jaraca povratnicima povratničkog mjesta Bileća, koje je u velikoj potrebi za ovakvim akcijama, priopćeno je iz organizacije ”Izvor pomoći”.

U okviru aktivnosti pomoći povratnicima, pomoć u vidu sitne stoke su dobili: Safira Ćatović – 3 koze i jarca, Mehmed i Hajro Ćatović -2 koze, Rifet i Muniba Ćatović – 2 koze, Jusuf Avdić – 4 koze, Fata Jaganjac – 3 koze, Ferida, Halil i Goran – 3 koze, Samir i Fata Džanković – 3 koze – Gacko.

Donacije su osigurali humani ljudi s područja Mostara, kao i mnogobrojna poduzeća iz našeg grada.

”Zahvaljujemo se svim donatorima na podržanoj akciji, koja je jedna u nizu pomoći, realizirana nakon doniranja steone krave porodici iz ovog povratničkog mjesta. Prilozi za ovakve akcije su više nego dobrodošli kao i mjesečne članarine, a mogu se uručiti osobno volonterima naše organizacije ili na broj računa 1415 0253 2000 0756 u BBI banci”, priopćeno je iz organizacije ”Izvor pomoći”.

“Izvor pomoći” je humanitarna nevladina organizacija sa sjedištem u Mostaru koja ima za cilj altruističko djelovanje na polju pružanja humanitarne pomoći stanovnicima Mostara i okoline.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!