Domazet-Lošo: Milošević je živ, Tito je ruski agent

Bivši predsjednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savjetnik predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, umirovljeni hrvatski admiral Davor Domazet-Lošo.

Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za državnu sigurnost suradnik hrvatske predsjednice, nedjeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o ratu 90-ih za profesore istorije.

“On i još nekoliko penzioniranih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja, koja su blago rečeno, skandalozna i izazivaju mučninu. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ”, rekao je Branko Ružić, potpredsjednik SPS.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Milošević živ, pa je rekao da garantirano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu. Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan. Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, a evo još nekih njegovih izjava koje prenosi “Al Jazeera”.

“Dolazak migranata je kao da vam ubrizgavaju drogu”

“BiH je hrvatska djedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedino Hrvati imaju pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo.”

“Europa je jedina civilizacija koja je protjerala svoga Boga, Isusa Krista. Odrekla ga se 1789., za vrijeme Francuske revolucije. Svo zlo je krenulo tada. I zato joj se to događa. Europa je okupirana od anglosaksonaca nakon Drugog svjetskog rata i zato je u disbalansu.”

“Burke se ne javljaju kao odjeća, već u svrhu asimetričnog rata. Burke se javljaju kao oružje. To nije pismo, to je oružje.”

“Sve je laž. Napad u Parizu nije se ni dogodio. Jeste li vidjeli mrtve? Niste. Jeste li vidjeli ijednog sahranjenog? Nema nijednog pokopa, bilo da se radi o žrtvama, bilo da se radi o atentatorima, odnosno teroristima. Imate tek neke slike, recimo, jedna je žena na slici kao ranjena, još jedan čovjek poluobučen.”

Inače, prema pisanju beogradskih medija, ova predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je riječ o programu koje finansira tamošnje Ministarstvo obrane, u suradnji sa Agencijom za razvoj i obrazovanje. Kako pišu hrvatske “Novosti”, list srpske manjine u Hrvatskoj, lekcije penzioniranih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.


Izvor: Telegraf.rs

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *