Djevojka koja nosi vodu bila je glavna zvijezda Zlatnih globusa

Ova svečanost baš i nije najgori način za provesti nedjelju, napisala je Kanađanka koja je ukrala svu pozornost na 76. dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu. ‘Djevojka s vodom’, kako su ju prozvali, bila je prisutna na fotografijama gotovo svih zvijezda koje su pristigle na ceremoniju.

Dok je kao hostesa suptilno pozirala iza slavnih koji su došli po kipić, preko noći je postala apsolutna pobjednica na crvenom tepihu.

– Budući da je teško probiti se u filmskoj industriji, mislim da djevojka s vodom ima pravu ideju – piše na Twitteru.

Iako je kao anonimna djevojka iskoristila svojih pet minuta slave ubacujući se u kadrove holivudskih zvijezda, saznalo se da nije tako nepoznata. Slikovni rezultat za djevojka koja nosi vodu na dodjeli zlatnih globusa

Naime, riječ je o kanadskoj manekenki Kelleth Cuthbert koja je objavama na društvenim mrežama otkrila da je upravo ona ‘krala’ pozornost poznatim glumcima. Članica je modne agencije AC Talent u Los Angelesu, a snimala je za mnoge modne brendove, te 2013. statirala u filmu ‘Do disturb’.

– Dajte djevojci s vodom Zlatni globus, zaslužila ga je – jedan je od brojnih komentara na njezinu pojavu.

 

Njoj je ceremonija dodjele Zlatnih globusa donijela slavu veću nego što je imala dosad. Postala je hit na internetu, a mnogi koji su pratili dodjelu, fotošopirali su ju u raznim situacijama. Njezino tijelo stavljali su kadrove klasičnih filmova.

Kada je Kelleth vidjela gomilu članaka o sebi, nasmijala se i zahvalila na promociji.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *