Djevojka i maloljetnik ‘pali’ s paketićima marihuane

Lukavački policajci u srijedu su, postupajući po naredbi Općinskog suda Lukavac, izvršili pretres prostorija koje koristi A. H. (32), priopćeno je iz MUP-a Tuzlanske županije.

Prilikom pretresa obavljenog na području Lukavca pronađen je dio stabljike indijske konoplje, tri stabljike indijske konoplje visine od 87 do 95 cm, manje pakiranje od PVC folije u kome se nalazila droga “speed”.

O izvršenim pretresima obaviješten je županijski tužitelj, dok su pronađeni predmeti privremeno oduzeti radi vještačenja, nakon čega će nadležnom Županijskom tužiteljstvu protiv A. H. biti podnesen odgovarajući izvještaj.

Na području općine Živinica, u srijedu je tim za borbu protiv zlouporabe opojnih droga izvršio pretres bez pismene naredbe, sedamnaestogodišnjaka i djevojke M. B. (22) iz Živinica. Kod sedamnaestogodišnjaka je pronađena PVC vrećica u kojoj se nalazilo 14 manjih pakiranja materije koja svojim izgledom asocira na drogu, osam manjih pakiranja biljne materije koja svojim izgledom asocira na drogu, osam tableta “extazy”, a kod M. B. je pronađena manja količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na drogu i drobilica.

O pretresu je obaviješten dežurni županijski tužitelj, a protiv oboje će nadležnom Županijskom rtužiteljstvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *