Dječji festival ‘FutureA’ posjetio Čapljinu

Putujući dječji festival “FutureA”, koji u organizaciji nizozemske fondacije “Out of Area” obilazi gradove u Bosni i Hercegovini, posjetio je u utorak Čapljinu, gdje se na Trgu kralja Tomislava okupio više tisuća mališana iz osnovnih škola Hercegovačko-neretvanske županije.

“FutureA” festival je koji nudi djeci različite radionice: kazalište, ples, igre spretnosti i kreativne igre. Mališani u Čapljini uživali su u zabavi, edukaciji, tjelesnim aktivnostima i veselju.

Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić posjetio je festival i u svome obraćanju istaknuo važnost projekata koji su vezani za djecu i njihovu dobrobit.

– Želimo da svako dijete ima glavu punu lijepih iskustava i uspomena, želimo djeci priuštiti radost i zabavu, da uživaju u druženju, brojnim kreativnim radionicama i u konačnosti da budu sretni – kazao je Vidić.

U organizaciji festivala sudjelovali su brojni volontere koji su marljivo radili te tijekom cijeloga dana brižno pazili na kontinuiranu kvalitetu, vodeći računa da svako dijete provedu kroz kreativne radionice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *