Dino Merlin suprugu je oteo od roditelja pa živio u siromaštvu

Sarajevski glazbenik Dino Merlin (56) rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Amelom i ne priča o njoj, ali je nedavno ipak progovorio o teškim počecima njihove ljubavne veze.

Kako prenosi Alo.rs, u vezi su od njegove 17. godine, a na samom početku veze morali su se skrivati od roditelja i zajedničkih prijatelja. Zbog njegovog siromaštva u kojem je živio od ranog djetinjstva, roditelji njegove odabranice branili su im da se viđaju.

– Ako je itko imao sreće u životu pri odabiru partnera i životnog suputnika, onda sam to imao ja. Kao djeca smo se zaljubili i stupili u vezu, ona nije imala ni 17 godina – rekao je jednom prilikom Merlin. Povezana slika

Amela je ubrzo nakon toka upisala arhitekturu, a njezini roditelji mislili su da Dino ipak nije za nju. Tajili su vezu više od pet godina, a nakon toga su se odlučili i tajno vjenčati.

– Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug, stalno sam pogledavao na vrata da ne bi netko naišao i pokvario našu sreću. Nakon vjenčanja otišli smo na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad smo se vratili, preselili smo se mojoj majci i odmah osjetili udar svakodnevice. Mene je čekala velika odgovornost za obitelj i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni čuti za nju. Ali, eto vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem – prenio je njegovu izjavu srpski Alo.

Priznao je da im nije bilo lako i da su godinama živjeli u velikom siromaštvu.

– Borili smo se, krili, ali nitko nas nije mogao rastaviti – priznao je Merlin koji je inače vrlo samozatajan kada je u pitanju privatni život.

Nedavno se našao u središtu skandala zbog vlastitog, sad već bivšeg, bubnjara u bendu. Naime, Merlin je otkazao suradnju Amaru Češljaru koji je rekao da bi ‘poslao tenk’ na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv Željka Komšića. 

– Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro – rekao je nakon incidenta.

Podsjećamo, Češljar je u komentaru na jednom sarajevskom portalu napisao: ‘Ma tenk poslat i opleti. Ovo je ba ludilo. Nema tu glave za razgovore’, što je Merlinu bilo neprihvatljivo. Da bi se opravdao, bubnjar poznatog glazbenika kasnije je hrvatskim medijima tvrdio da su mu hakirali profil.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *