Darko Lazić ponovno na mjestu zločina

Srpski folk pjevač, Darko Lazić, po prvi put nakon stravične prometne nesreće u listopadu, u kojoj je umalo izgubio život, sjeo je u automobil. Ipak, nije se našao u ulozi vozača, već je zauzeo suvozačko mjesto u automobilu svoga prijatelja i menadžera MIljana Vračevića.

Da mu to nije bilo traumatično iskustvo, Darko je dokazao tako što je s Miljanom otpjevao pjesmu ‘Stigla me je, majko, svaka suza tvoja’, koju je Darko snimio netom prije nesreće. Snimku ovog hrabrog pothvata Darkov je menadžer objavio na Instagramu i uz nju napisao: ‘Moj bacana i ja ponovo u sedlu’.

Oduševljeni obožavatelji popularnog pjevača nisu skrivali sreću što se sve više oporavlja, pa su ga nagradili gomilom lajkova i komentara podrške.

View this post on Instagram

Bracanaa 😎😎

A post shared by Darko Lazic (@_darkolazicofficial) on

Podsjetimo se, pjevač je u listopadu prošle godine doživio tešku prometnu nesreću. Trenutno je na dobrom putu da se oporavi u potpunosti, a da se polako vraća i u normalan život i rutinu, govori i činjenica kako se odlučio na vizualnu promjenu.

Također, na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije i sa svojom zaručnicom Marinom koja mu je najvažnija podrška. ‘Marina mu je najvažnija podrška. Doslovno se ne odvaja od njega. Iako je trudna, njoj su Darkov život i zdravlje na prvom mjestu. I ona se također raspituje što bi i kako bilo najbolje za njega’, objasnio je nedavno izvor blizak pjevaču.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *