CRNI DAN: Tri osobe poginule u nesrećama

Motociklist Milan Cvijanović (45) poginuo je u mjestu Bočac kada se sudario s autobusom. Željka Borojević (29) i Dušan Božić (50) smrtno stradali u naletu vlaka na automobil

BANJA LUKA – Tri osobe su poginula u dvije prometne nesreće koje su se dogodile na području općina Mrkonjić Grad i Čelinac.

Motociklist Milan Cvijanović (45) iz Banja Luke poginuo je u prometnoj nesreći na magistralnom putu Banja Luka – Jajce u mjestu Bočac, koja se dogodila u petak u 18.25 sati, priopćeno je iz Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

U ovoj prometnoj nesreći sudjelovao je autobus autoprijevoznika “Globturs”, kojim je upravljao Jako Škoro (62) iz Livna.

Očevid je obavila dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Tanja Mrđa sa pripadnicima Policijske postaje za sigurnost prometa Mrkonjić Grad.

Tužiteljica je naredila da se poduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove prometne nesreće, a naređena je i obdukcija tijela stradalog u Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila iste večeri u 19.40 sati na pružnom prijelazu u mjestu Gornji Vijačani, općina Čelinac, poginuli su Željka Borojević (29) i Dušan Božić (50), oboje iz Banja Luke, koji su se nalazili u automobilu Golf.

Automobil Golf je na pružnom prijelazu udario teretni vlak koji je prometovao na relaciji Banja Luka – Doboj.

Očevid je obavila dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka Tanja Mrđa zajedno sa pripadnicima Policijske postaje Čelinac.

Tužiteljica je naredila da se poduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove prometne nesreće, a naređena je i obdukcija tijela stradalih u Zavoda za sudsku medicinu Srpske.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *