Čović sa suradnicima posjetio općinu Čitluk

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i savjetnik u Uredu predsjedatelja Predsjedništva BiH Tugomir Čuljak posjetili su u ponedjeljak općinu Čitluk gdje su razgovarali sa stranačkim kolegama.

Na sastanku s predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Čitluk Marinom Radišićem te članovima tog odbora i izabranim dužnosnicima, čelni ljudi stranke upoznali su se s aktualnom situacijom na području čitlučke općine.

Kroz razgovor sudionici sastanka dotaknuli su se važnih tema, a poseban naglasak stavljen je na suradnju u ostvarivanju ciljeva od interesa za lokalnu zajednicu.

Općinski odbor HDZ BiH Čitluk, na čelu s predsjednikom Marinom Radišićem, iskazao je punu podršku predsjedniku HDZ-a BiH u nastojanjima oko izmjena Izbornog zakona i ostvarivanju konstitutivne jednakopravnosti hrvatskog naroda u BiH.

Govoreći o predstojećim izborima, Čović je najavio kako će uskoro započeti operativne pripreme za izbore i naglasio da HDZ BiH ima dobru unutarstranačku organizaciju te da je najvažnije da svi budu jedinstveni.

Između ostalog, predsjednik HDZ-a BiH dao je punu podršku projektima na lokalnoj razini.

Čović je jučer sa suradnicima posjetio i Župni ured Čerin gdje se sastao sa župnikom fra Tihomirom Bazinom.

Župnik Župe sv. Stjepana Prvomučenika Čerin na sastanku je iznio podatke vezane za tu župu, uz poseban osvrt na projekte poput obnove i uređenja sakralnih objekata.

Govoreći o projektima čija realizacija slijedi u skorom razdoblju, župnik Bazina istaknuo je projekt uređenja prilaza župnoj crkvi.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović na sastanku je, uz ostalo, iskazao punu podršku nastavku projekata koji su na lokalnoj razini prepoznati kao važni, objavljeno je na internetskoj stranici HDZ-a BiH.

One thought on “Čović sa suradnicima posjetio općinu Čitluk

  • veljača 13, 2018 at 2:19 pm
    Permalink

    Jeli ti župnik rekao koliko mu je mlade pastve na nedeljnim misama? Da, Dragane jesi li svratio do Čapljine i upišeš se u knjigu žalosti! Umjesto da si dobro iskopao – sada si se sam dobro sahranio!

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *