Četiri mjeseca nakon razvoda ponovno ljubi: Jelena Veljača sreću pronašla u zagrljaju direktora s RTL-a

Iako se činilo da će proći puno duže da Jelena Veljača ponovno pronađe novu ljubav, nakon što se rastala od glumca Dražena Čučeka s kojim je dobila i kćerkicu Lenu, samo četiri mjeseca otkako se doznalo da se par razveo naišao je, čini se, onaj pravi. Riječ je o direktoru prodaje s RTL televizije, koji je s Jelenom, ali i njezinim bivšim suprugom, kao i bliskim prijateljima i obitelji, proveo božićne blagdane.

Otkako u Srbiji snima RTL-ovu seriju ‘Pogrešan čovjek’, glumica i scenaristicaJelena Veljača većinu vremena provodi na relaciji Zagreb-Beograd. Iako je najavila službeno preseljenje na duži period u glavni grad susjedne države, 37-godišnjakinja, očito, ne može bez rodnog grada, obitelji i prijatelja.

Jelena Veljača blagdane je provela u društvu bivšeg supruga Dražena Čučeka i sadašnjeg partnera Ivana Gale

Iako se nagađalo kako u Zagreb stiže većinom zbog druženja s prijateljima i obitelji, pokazalo se da Jelena Veljača ima još razloga, i to najljepših – osmijeh na njezino lice, četiri mjeseca nakon što se otkrilo da se razvela od glumca Dražena Čučeka s kojim ima kćerkicu Lenu, vratio joj je ovoga puta direktor prodaje RTL televizije, Ivan Gale.

Kako donosi magazin Glorija, upravo je uz njega ponosno pozirala prvog dana rujna na predstavljanju nove RTL-ove serije u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema, a poslovni odnos očito se preselio i u njihov privatni život. Da veza traje već neko vrijeme očito je i iz jedne fotografije na njezinom Instagram profilu snimljenu na sam Badnjak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *