Čeh teško ozlijeđen, prebačen u mostarsku bolnicu

Iz Hercegovačke gorske službe spašavanja (HGSS) zaprimljen je poziv oko 23, 44 sata kako je na planini Čvrsnici, na lokalitetu Grabovice u mjestu Zli Potok, teško povrijeđen državljanin Češke, priopćeno je iz Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Obaviješten je MUP HNŽ-a i Hitna pomoć. Spasilačka služba je na terenu, stigli su do unesrećenog, a u tijeku je pomoć i  priprema za transport  unesrećenog do mjesta gdje ga može preuzeti Hitna pomoć, kako bi ga pripremili  i prevezli  za transport  helikopterom Oružanih snaga BiH  do  bolnice “Dr.Safet Mujić” u Mostaru.

Na području Mostara u posljednja 24 sata zabilježeno je 5 požara u kojima je gorilo nisko raslinje, te smeće i automobilske gume. Na području Čapljine zabilježena su 4 požara u kojima je gorila trava, nisko raslinje i smeće, a u Trebižatu je gorila šuma.

U Neumu se zapalio osobni automobil pri čemu nije bilo ozlijeđenih.

U posljednja 24 sata registrirano je 11 kaznenih dijela i to:  1 teška krađa, 5 krađa,  2 oštećenje tuđe stvari i  3 kaznena djela koje se vodi pod ostalo.

Registrirano je u 6 slučajeva  narušavanje javnog reda i mira, te 6 prometnih nezgoda u kojima su 2 osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!