Britanska policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo 24-godišnjaka iz naše zemlje

Samira Draganovića (24), zaposlenika dizajnerskog poduzeća Stone Interiors, prekjučer su i službeno identificirali prijatelji kao žrtvu napada u Knockholtu u Kentu.

Britanski mediji objavili su i prvu fotografiju mladića, čiji roditelji su porijeklom iz Ključa, koji je u nedjelju navečer ubijen na željezničkoj postaji Nokholt, u blizini Orpingtona.

Detektivi britanske policije u početku su mislili da je riječ o nesreći i da je nesretnog Draganovića udario vlak. Međutim, pregledom videonadzora istražitelji su primijetili da je bježao od nepoznatog muškarca koji ga je jurio željezničkom postajom. Taj čovjek je kasnije snimljen kako brzim koracima napušta postaju.

– On je bio najbolja osoba na svijetu, bio je tako motiviran i radio je veoma dobro. Bio je nebrušeni dijamant, kazao je britanskim medijima jedan od njegovih kolega.

S cvijećem na mjestu događaja ostavljena je kartica: “Mom bratu Samiru. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata, prijatelja, člana obitelji. Nedostajat ćeš mi. Volim te. Sim.”

Zbog sumnje da je počinio ubojstvo 24-godišnjeg Draganovića, policija je uhitila 37-godišnjeg muškarca.

Policija istražuje još jedan napad koji se dogodio u blizini Nokholt postaje istog dana i vjeruju da taj napad može biti povezan sa ubojstvom. Britanski mediji prenose da je Draganović rođen u Londonu, te da je sin izbjeglica iz BiH.

Obiteljski prijatelj o svemu ovome kaže da ne mogu povezati zašto je Draganović bio na željezničkoj postaji kobne noći.

– Njegova rodbina u BiH je skrhana, kaže taj muškarac.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *