Bjeliš trener, Delić prvo pojačanje

Ljubuški Izviđač je potvrdio kako je klub konačno pronašao zamjenu za trenera Silvija Ivandiju koji je po završetku sezone i osvojene titule prvaka, prešao u Dubrovnik.

Novi trener Skauta je Mario Bjeliš, bivši igrač Metkovića i hrvatski reprezentativac, a uz njega je u klub stigao i lijevo krilo mostarskog Zrinjskog, Vedran Delić, koji bi trebao biti veliko pojačanje za novi tim.

Bilo je planirano da Izviđač počne pripreme 25. srpnja, ali to će ovisiti o tome hoće li sljedeće sezone Ljubušaci nastupati u SEHA ligi. Ovo bi trebali saznati već danas kad u Ljubuški stiže delegacija SEHA lige koja će donijeti odluku o nastupu Skauta u ovom natjecanju. Po signalima iz kluba, Ljubušaci vjeruju da su velike šanse kako će ponovno igrati regionalno natjecanje, a onda bi prema njihovom kalendaru uskladili i svoje pripreme.

Problem predstavlja odlazak ključnih igrača iz kluba pa se očekuje da već u sljedećem tjednu nekoliko novih rukometaša postanu članovi Izviđača. Osim toga prvom timu će biti priključeno i pet juniora. Er.B.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *