BH Airlines prodaje imovinu

BH Airlines je kao stečajni dužnik objavio oglas u kojem prodaje jedan avion, prateću opremu za avione, rezervne dijelove za avione, namještaj, kompjutere, piše Klix.

U oglasu, odnosno javnom pozivu za prodaju metodom slobodne nagodbe, priložen je spisak od osam LOT-ova, a na prvom se nalazi avion tipa CASA 212-200 Cd (serijski broj SIN302, reg. oznaka T9-ABA). Riječ je o letjelici namijenjenoj za prijevoz tereta, mada se rekonfiguracijom unutrašnjosti može osigurati 20-ak sjedećih mjesta.

U okviru opreme za zračni saobraćaj, BH Airlines prodaje avionske stepenice, pokretne stepenice i rezervne dijelove za putnički avion tipa ATR. Također, BH Airlines u stečaju prodaje alat za podmazivanje aviona, boce za alat i ljestve.

Na popisu su telefaks, ručna radiostanica, motorole i antene, kao i vozila poput viličara te strojeva za čišćenje.

Prodaje se i namještaj pa se na LOT-ovima nalaze pult korišten kao recepcija, ormari, plakari, vitrine, komode, radni stolovi, klub stolovi, police za arhiv, kasa, digitroni i pisaći strojevi.

Informatička oprema nije zaobiđena pa se u oglasu spominju i računala, laptopi, skeneri, modemi, ruteri i slično. Od tehnike su tu i TV aparati, telefoni, tosteri, glazbena linija, aparat za kavu, ledomat, mikrovalna…

Pravo sudjelovanja  imaju svi građani BiH i pravne osobe uz plaćanje 10 posto depozita. Ponude se dostavljaju do 25. rujna, a otvaraju 27. rujna 2018. godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *