Beyonce i Jay-Z ponovno proširuju obitelj?

Jedan od najpopularnijih parova, glazbenici Beyonce i Jay-Z, navodno traži surogat majku kako bi im rodila još jednog sina, rekao je izvor blizak paru. Ova 37-godišnja pjevačica i njen 49-godišnji suprug imaju već troje djece, šestogodišnju Blue Ivy te jednogodišnje blizance Rumi i Sir.

‘Ova godina je za obitelj Carter prošla u znaku ljubavi. Shvatili su da su i dalje mladi i puni života, tako da, zašto ne? Imaju sav novac ovoga svijeta, mogu ga iskoristiti za svoju obitelj’, ispričao je za medije izvor. Slavni par se odlučio za surogat majku iz više razloga, kako izvor tvrdi, iako se Beyonce osjeća prilično dobro i tek joj je 37 godina, ne želi riskirati te osjeća kako su njeni dani za biti u drugom stanju iza nje.Povezana slika

‘Traže najbolju surogat majku koju mogu dobiti. Nadaju se djetetu što prije. Očekuju da dobiju bebu do kraja sljedeće godine najkasnije’, potvrdio je. Inače, par je započeo vezu nakon što su stvorili megahit ‘Bonnie & Clyde’, a 2008. godine su se vjenčali bez publiciteta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *