Bešlić obećao rebalansom proračuna pronaći još novaca za sport

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak najuspješnije mostarske sportaše kojima je čestitao na ostvarenim rezultatima te uručio posebna priznanja za postignuti uspjeh.

”Sve čestitke i sve pohvale na ostvarenim rezultatima. Opravdali ste naše povjerenje, a mi ćemo pokušati opravdati vaše”, poručio je gradonačelnik, dodavši kako će Grad Mostar učiniti puno više za razvoj sporta u tom gradu.

Uz to, poručio je kako će se i u rebalansu proračuna Grada Mostara ove godine naći još sredstava za sport.

Čestitke najboljima

Prisutnima se obratio i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić koji je također čestitao svim sportašima na postignutim uspjesima, naglasivši pritom kako su ovim potvrdili da je Mostar jedan od najsportskijih gradova u BiH.

Dodao je kako će Sportski savez Grada Mostara i dalje biti na raspolaganju svim sportašima onoliko koliko bude mogao i uz pomoć Grada Mostara.

Nazočnima se obratila i rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković.

”Iznimno smo sretni i ponosni što Stolnoteniski klub HT Eronet Mostar nosi naše ime koje ste opravdali ovim iznimnim uspjehom. Čestitamo na osvojenim naslovima i nogometašima i košarkašima „Zrinjskoga“ čiji smo, također, sponzori. Sve vas pozdravljam i prenosim čestitke i od predsjednika Uprave HT Eroneta gosp. Vilima Primorca te vam želim još puno uspjeha i vrhunskih rezultata u razdoblju slijedi, na radost svih navijača i istinskih ljubitelja sporta u gradu na Neretvi”, poručila je Brkić-Milinković.

Proglašeni najsupješniji

Najuspješniji sportaši u sezoni 2017./18. bili su: HŠK “Zrinjski” – nogometni prvaci u BiH;

MNK “Mostar SG Staklorad” – prvaci BiH u futsalu; HKK “Zrinjski” – prvaci BiH u košarci; Stolnoteniski klub “Mostar” – osvajači Kup-a BiH i finalisti za prvaka; Ivan Klepić – SKK “Neretva” – prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu; Ivona Ćavar – SKK “Neretva” – treće mjesto na Europskom prvenstvu u karateu; Emil Markić – svjetski prvak u boksu poluteška kategorija po WBF verziji.

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *