Ben Affleck želi natrag Jennifer Garner

Nakon što je Jennifer Garner napokon shvatila da više ničime neće moći spasiti brak s Benom Affleckom, krenula je dalje i odlučila pronaći novu ljubav. No, čini se da je upravo taj njezin potez osvijestio Afflecka, koji, navodno, sada silno želi svoju bivšu suprugu natrag, piše Tportal.hr.

Kada su 2015. godine objavili da nakon deset godina braka idu svatko svojim putem, za holivudski glumački par Jennifer Garner Ben Affleck započeo je težak period od gotovo dvije godine, tijekom kojih je glumica činila sve u svojoj moći da ipak spasi njihov brak.

‘Dala je cijelu sebe da spasi njihov brak i očajnički se trudila vratiti sve na staro, za dobrobit njihove djece, ali njih dvoje. Oprostila mu je i previše stvari i na kraju nije uspjela ništa promijeniti’, otkrio je za US Weekly prijatelj blizak paru.

Iako su najavili razvod, papire nisu potpisali pune dvije godine, a Ben Affleck odlučio je krenuti dalje i to u vezi s producenticom Lindsay Shookus. No, nešto se očito promijenilo, jer, kako se šuška, sada je Affleck taj koji želi svoju bivšu suprugu natrag te je to čak otkrio svojim bliskim prijateljima.

Navodno ju je nekoliko puta molio za pomirenje, no ovoga puta ona je ta koja se ne želi vratiti na staro, iako je cijelo vrijeme uz njega. Garner ga je čak svakodnevno posjećivala kada se prijavio u centar za rehabilitaciju, kako bi se riješio ovisnosti o alkoholu, zajedno su odlazili na obiteljska psihološka savjetovanja, sve je izgledalo idilično, osobito za njihovo troje djece – 12-godišnju Violet, devetogodišnju Seraphinu i šestogodišnjeg Samuela.

Jennifer Garner ovoga je puta odlučila samu sebe staviti na prvo mjesto, stoga je krenula dalje. Lijepa glumica navodno je napokon krenula u ‘potragu’ za idealnim muškarcem, te je snimljena s jednim od njih.

‘Jen je spremna pustiti osjećaje i dati još jednu šansu ljubavi’, otkrio je blizak prijatelj.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *