BAŽDAREVIĆ: Svom nasljedniku želim svu sreću

Ko god bude selektor želim mu sreću jer to je moja zemlja, poručio je za N1 selektor nogometne reprezentacije BiH Mehmed Baždarević.

Nakon poraza od Belgije i neuspjeha da se obezbijedi barem baraž za učešće na Svjetskom prvenstvu, Baždarević je kazao da je premalo vremena da se sve analizira na ozbiljan način.

“Nema tu puno vremena, to su ozbiljne stvari i bilo bi neozbiljno komentirati to u 2-3 minute. Pokušali smo napraviti dobar rezultat, a baraž bi bio barem realan rezultat. Protiv Grčke i Cipra smo izgubili bodove vrlo nesretno. Što se radilo, kako se spremalo, koliko je igrača nedostajalo su faktori koje treba uzeti u vidu kada bi se radila ozbiljnija analiza”, kazao je Baždarević za N1 i dodao:

“Malo je vremena da se analizira što je bilo dobro, što loše kako bi znali gdje smo pogriješili, da li smo pogriješili i kako se nositi sa istim stvarima sutra”.

Istakao je da ne želi previše komentarati i nagađati tko bi mogao biti njegov nasljednik.

“Što god da kažem, znate da tu ima analitičara i komentatora koji će sve protumačiti pogrešno. Želim jednostavno da se sve analizira na stručni način i da se kaže što je bilo dobro, šta nije. Učinili smo sve da odemo na SP, ali istovremeno stvaramo nove i mlade igrače.

“Tko god bude selektor želim mu sreću jer to je moje zemlja. Moja jedina ambicija je bila da dobro radim i kao profesionalac vodim reprezentaciju. Tko god bude, ako ja nisam, poželit ću mu svako dobro u radu i da BiH ide naprijed”, poručio je Baždarević u razgovoru za N1.

One thought on “BAŽDAREVIĆ: Svom nasljedniku želim svu sreću

  • listopad 13, 2017 at 12:48 am
    Permalink

    AlahRahmetile Nogometasi tzv Bih

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

error: Content is protected !!