Alilović: Siguran sam da možemo igrati bolje od ovoga

Rukometaši Zagreba u kao domaćini u dvorani Sutinska vrela u regionalnoj SEHA ligi ostvarili prvu pobjedu svladavši Izviđač iz Ljubuškog sa 35:25.

Domaćini su potpuno nadigrali Ljubušake u prvom dijelu utakmice koji je završen sa 20:5.

– Katastrofalno smo otvorili utakmicu i dozvolili Zagrebu da postigne puno lakih golova. Nismo se uspjeli oporaviti od toga u prvom dijelu i naša igra je bila jako loša u toj fazi. U drugom poluvremenu smo bolje igrali, ali je razlika u kvaliteti ipak bila očita, komentirao je trener Izviđača Mario Bjeliš.

– U drugom poluvremenu smo uspjeli igrati nešto bolje, ali ni to nije bio naš najbolji rukomet. Siguran sam da možemo igrati bolje, već smo to dokazali ove sezone, dodao je Domagoj Alilović.

Valentino Ravnić je sa 6 golova bio najefikasniji kod Zagreba, Josip Ereš je dao 5, Zlatko Horvat, Leon Šušnja i David Mandić po 4, dok je Vedran Delić postigao 6 pogodaka za Izviđač, a Domagoj Alilović i Anes Bečić po 4.

– Očito smo bili bolja ekipa, ali mi se nije svidjelo što smo usporili u u kasnijoj fazi i izgubili koncentraciju. Bilo je puno toga dobrog, ali je važno fokusirat se na loše stvari i ispraviti ih. Cilj je umanjiti broj grešaka, imati što manje padova i igrati svaki put bolje, izjavio je trener Zagreba Lino Červar. Er.B.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *