Aktivirao suzavac i maltretirao suprugu

BOSANSKA KRUPA – Muškarac inicijala B. I. (53) iz Bosanske Krupe aktivirao je suzavac u vlastitoj kući, uslijed čega je dobio zatrovanje, a pritom je maltretirao suprugu koja je uspjela pobjeći iz kuće.

Tridesetosmogodišnji muškarac iz Bosanske Krupe prijavio je jučer Policijskoj postaji u ovom gradu da iz kuće njegovog susjeda B. I. izlazi dim te da njegova supruga poziva pomoć. Na mjesto događaja odmah su izašli pripadnici policije, hitne službe, kao i vatrogasci. Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici zatekli su u dvorištu kuće B. S. (1971.), koja je kazala da već neko vrijeme ima problema sa suprugom te da je isti aktivirao u kući njoj nepoznatu eksplozivnu napravu, a da se ona uspjela otrgnuti od njega te iskočila u dvorište pozivajući pomoć, kazala je za portal Klix Snežana Galić, glasnogovornica MUP-a Unsko-sanske županije.

Prije dolaska policije susjedi su uspjeli iz kuće izvući i B. I., a dolaskom hitne službe supružnicima je ukazana pomoć. Konstatirano je da je kod B. I. nastupilo trovanje otrovnim plinom, najvjerojatnije suzavcem, zbog čega je upućen na liječenje u Županijsku bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću, no izvan je životne opasnosti. Njemu je ranije dijagnosticiran PTSP. Supruzi je nakon ovog slučaja konstatirano stanje psihičke uznemirenosti. Očevid na mjestu događaja obavili su pripadnici krim policije. Županijskom tužiteljstvu je podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu nasilja u obitelji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *