Adžem: Petrović nas nema čime iznenaditi

Prvi pratitelj Zrinjskog, Željezničar, ovog je vikenda gost na Tušnju. Plavi žele puni plijen.

– Idemo u Tuzlu nakon pobjede u Kupu. Neke igrače u Jajcu smo odmorili kako bi što spremniji dočekali ovo gostovanje, rekao je trener tima s Grbavice Admir Adžem pa s par riječi prokomentirao Slavka Petrovića, novog stratega Tuzlaka, bivšeg šefa struke Željezničara.

– Novi trener Slobode vjerojatno je uveo neke novine, ali moj stručni stožer je napravio analizu i znamo što nas tamo čeka. Imamo recept za uspjeh. Ne vjerujem da nas Petrović može iznenaditi.

A Petrović, što je on imao za reći? Istaknuo je kako protiv bivših neće igrati da bi se osvetio za otkaz…

– Već par dana radimo zajedno i možemo reći da smo neke pozitivne stvari već uradili – to su neriješen rezultat protiv Mladosti i pobjeda u Kupu BiH. Nemamo puno vremena, jako bitno je uzeti bodove i protiv Željezničara. Moramo se odvojiti se od dna tabele. Očekujem nastavak pozitivne forme, rekao je

– Poznat mi je igrački kadar protivnika, samo Kajkut nije bio u moje vrijeme u Željezničaru. Moramo izgledati bolje na terenu ako želimo doći do bodova. Željezničar je za mene bitna utakmica kao i svaka druga.  Nema nikakve osvete jer razišli smo se korektno, zaključio je Petrović. J. S.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *