Abid Mujagić: Igrao sam u manjem klubu, ali vjerujem u sebe

Došao sam tu kao zamjena, ali dat ću sve od sebe da nadomjestim tako kvalitetne igrače koji su prije mene igrali tu

Zrinjski je doveo igrača koji će zamijeniti Ognjena Todorovića i on, Abid Mujagić, smatra da je spreman s Plemićima napasti naslov – četvrti uzastopni.

Nemanja Bilbija i Ognjen Todorović su prošlost, uspješna prošlost Zrinjskog, a budućnost…, pa to bi mogli biti neki od novih igrača u kadru Blaža Sliškovića. A na Abidu Mujagiću je fokus – jer je doveden da uskoči na upražnjenu Todorovićevu poziciju za koje klub nije imao druge alternative.

– Došao sam tu kao zamjena, ali dat ću sve od sebe da nadomjestim tako kvalitetne igrače koji su prije mene igrali tu, rekao je 25-godišnji Mujagić.
Zrinjskom je pristupio kao slobodan igrač – posljednjih 18 mjeseci igrao je za FK Mladost u čijem je dresu u 18 utakmica upisao tri gola i isto toliko asistencija, čime je nadmašio Todorovićeva dva gola i tri asistencije. Prethodno je nastupao još za sedam klubova iz BiH (FK Goražde, NK Zvijezda), Hrvatske (NK Inter) i Češke (FK Teplice, FK Banik Most, FK Usti nad Labem, FK Kolin). Krilni ofenzivac Mostaraca vjeruje kako će mu pomoći to što Pod Bijelim brijegom zna dosta momaka od ranije…

– Vjerujem da neće biti problema s prilagodbom. Nastojat ćemo opet osvojiti titulu prvaka BiH, rekao je pa se prisjetio: Igrao sam dosta puta protiv Zrinjskog, sve odreda teške utakmice. Jeste da sam igrao u manjem klubu, ali vjerujem u sebe i mislim da će ovo biti sjajno iskustvo.
Uz Mujagića Mostarcima su pristupili i vratar Vasilije Kolak te stoperi Nikola Rodin i Renato Gojković. Svi će se oni u Mostaru pripremati do 14. siječnja, kada će svoje zimske operacije preseliti u Makarsku.

Piše: Slaven Nikšić
sport@dnevni-list.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *