15 GODINA ZATVORA Ženu iskasapio skalpelom pa uzeo novac i mobitel

Županijski sud u Tuzli donio je osuđujuću prvostupanjsku presudu za Miroslava Erdemovića (31) iz Tuzle i izrekao mu jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 15 godina i tri mjeseca zbog kaznenih djela ubojstvo i teška krađa.

Optužnicom se Erdemović teretio da je 3. lipnja 2017. godine u prijepodnevnim satima u mjestu Bosanska Poljana u blizini petlje „Šički Brod“ na magistralnom putu na ulazu u Tuzlu, 38-godišnjoj ženi skalpelom nanio više reznih ozljeda na desnoj strani vrata, te u području grudnog koša, ruku i desne potkoljenice.

Tako joj je nanio teže tjelesne ozljede opasne po život i ostavio je na toj lokaciji u besvjesnom stanju. Žena je od posljedica ozljeda preminula 16. lipnja iste godine.

Također, u optužnici je navedeno da je ženi, dok je bila u besvjesnom stanju, uzeo mobilni telefon i određeni iznos novca. Županijski sud Tuzla je optuženom produžio mjeru pritvora, gdje se nalazi od 8. lipnja 2017. godine, priopćeno je iz Tužiteljstva Tuzlanske županije.

Podsjetimo, Erdemović je uhićen 6. lipnja te je nakon kriminalističke obrade Sektor kriminalističke policije MUP-a, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, predao Erdemovića u nadležnost Tužiteljstva. Postupajući tužitelj je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog. Dodajmo da preminula E. T. (1979.) Erdemovića nije poznavala od ranije.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *