Naslovna > MOSTAR > Zimska planinarska škola za sve s avanturističkim duhom
Zimska planinarska škola za sve s avanturističkim duhom

Zimska planinarska škola za sve s avanturističkim duhom

Naša misao vodilja jeste da polaznicima dočaramo ljepote hercegovačkih planina zimi, da zajedno naučimo ili ponovimo elemente kretanja u planini u zimskim uvjetima

Gorska služba spašavanja stanica Mostar organizira zimsku planinarsku školu “4 hercegovačke planine”, čiji je početak planiran 26. siječnja.

“Želite li da doživite jedinstvene planine Velež, Prenj, Čvrsnicu i Čabulju, zimi u netaknutoj prirodi i dobrom društvu, sigurno, avanturistički, a da pri tome se dobro provedemo, nešto zajedno naučimo ili ponovimo? Ako je odgovor d, ako razmišljate o tome, ako vam je dosta svakodnevnice i želite sadržajno iskoristiti vaše slobodno vrijeme, priključite nam se u zimskoj planinarskoj školi. Naša misao vodilja jeste da polaznicima dočaramo ljepote hercegovačkih planina zimi, da zajedno naučimo ili ponovimo elemente kretanja u planini u zimskim uvjetima. Škola se bazira na iskustvenim i avanturističkim elementima u hercegovačkom visokom gorju koje zima nudi”, poručili su organizatori.

Uvjeti

U okviru škole održat će se uvodno predavanje te četiri izleta na vrhove hercegovačkih planina (Velež, Prenj, Čvrsnica i Čabulja). Broj polaznika škole je ograničen.izlet

Uvjeti za prijavu u školu su: završena osnovna škola planinarenja ili barem dvije godine aktivnog planinarenja, te posjedovanje lične planinarske opreme za kretanje u zimskim uvjetima (gojzerice, ranac, gamaše, rukavice…). Kotizacija po polazniku iznosi 130 KM. U cijenu je uračunato: osnovna tehnička oprema za kretanje u snijegu i ledu, prijevoz, smještaj u planinarskim domovima, usluge vodiča i osiguranje. Po završetku škole, polaznici će dobiti diplome o završenoj školi.

Prijave

Sve informacije o školi svi zainteresirani mogu dobiti na broj mobitela: 062 731 263 (Jasmin Čolaković, voditelj škole), ili na e-mail: info@gss-mostar.com. Prijave se mogu izvršiti putem prijavnog obrasca objavljenog na oficijalnoj stranici Gorske službe spašavanja stanica Mostar, te popunjen obrazac se treba poslati na email adresu info@gss-mostar.com.

Prijavu i uplatu je potrebno izvršiti najdalje do 25. siječnja.  S.Š.P.

Ostavi Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*

twenty − 18 =

Scroll na vrh