Naslovna > MOSTAR > ‘Vršimo otkup novih i starih stripova’
‘Vršimo otkup novih i starih stripova’

‘Vršimo otkup novih i starih stripova’

MOSTAR – Mostar od nedavno ima striparnicu koja se zove “Tarantula”, a vlasnici su i članovi Udruženja   “MoStrip”. Prostorije striparnice su smještene u naselju Centar II, iza Shankly’s puba. Naime, članovi Udruženja otkupljuju stripove, ap su uputili javni poziv građanima da oni koji imaju iste mogu doći u striparnicu kako bi ih prodali.

“Ako imate višak stripova, ili ste odlučili da Vam isti više ne trebaju, na pravom ste mjestu. Vršimo otkup novih i starih stripova,o sobnih kolekcija, kompletnih biblioteka.Cijena po dogovoru”, poručili su iz Udruženja “MoStrip”.

U ‘Tarantuli’ se nalazi veliki broj stripova, pa čak i od prijeratnih izdavača.

Udruga trenutačno broji 20 aktivnih članova, a osnovana je krajem 2015. godine.

“Pored aktivnih članova, imamo još 20 do 30 stripofil ljudi koji dolaze i uzimaju izdanja. Većinom su to starije generacije, ali naš cilj je strip približiti mlađoj populaciji. I ovdje je prisutan jaz među generacijama, a smatram da je za to ‘kriv’ razvitak tehnologije, pa tako mlađu populaciju i ne interesira toliko umjetnost stripa. Mlađima to nije zamjeriti, ali tko jednom zavoli strip, zavoli ga za čitav život. Nadam se da će se našem Udruženju priključiti i mlađi”, kazao je nedavno Dubravko Šimić, predsjednik Udruženja “MoStrip”.

 

 

Ostavi Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*

19 − nine =

Scroll na vrh