Naslovna > CRNA KRONIKA > U požaru izgorjela obiteljska kuća
U požaru izgorjela obiteljska kuća

U požaru izgorjela obiteljska kuća

VLASENICA –  Kuća ratnog vojnog invalida Desimira Prhića iz Gornjeg Zalukovika kod Vlasenice izgorjela je do temelja u požaru koji je izbio 9.  siječnja u večernjim satima.

Ozlijeđenih nije bilo, a uzrok požara još uvijek nije utvrđen. Neslužbeno se pretpostavlja da je vatra izbila zbog neispravnih elektro-instalacija. Vatru su ugasili pripadnici Vatrogasne postrojbe Vlasenica.

– Objekt je u potpunosti izgorio, a materijalna šteta bit će naknadno utvrđena. Uzrok izbijanja požara utvrdit će se vještačenjem tragova, rekli su u policiji.

Desimirov sin Željko Prhić kaže da im je u vatrenoj stihiji izgorjelo sve što su imali.

– Ostalo je samo odijelo koje smo imali na sebi i ništa više. Ipak najvažnije je da nitko nije stradao i da smo oca koji je u ratu ostao bez noge uspjeli da izvučemo napolje. Šteta je ogromna, rekao je Željko.

Osim ovog požara tijekom ponedjeljka je registrirano više požara u zemlji. Nekoliko sati prije požara na kući Prhića izgorjela je kuća Despota Miljanovića (58) iz Donjih Vrbljana kod Ribnika. Vatra je planula 9. siječnja pola sata iza ponoći. U ponedjeljak su izgorjeli i restoran “Sidro” u Lukavcu te kuća u Kalesiji i vikendica u Banovićima.

Ostavi Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*

4 × two =

Scroll na vrh