Naslovna > CRNA KRONIKA > Pištoljem prijetio gostima kafića
Pištoljem prijetio gostima kafića

Pištoljem prijetio gostima kafića

BANJA LUKA – Dragan Miletić (43) iz Banja Luke uhićen je nakon što je pištoljem prijetio gostima u kafićima “Kikos” i “M&M” u banjolučkim ulicama Srpskih pilota i Maksima Gorkog. Motiv ovih prijetnji nije utvrđen, a ovaj osumnjičeni poznat je policiji po kaznenim djelima još od 2008. godine. On je ranije duže vrijeme zadavao glavobolje sugrađanima, ali i policiji. Privođen je više puta, a i osuđivan je. Iz banjolučkog Centra javne sigurnosti, navodeći inicijale, kazali su da je Miletić prvu prijetnju počinio 15. veljače oko 12.15 sati u kafiću u ulici Srpskih pilota.

– Ušao je u kafić i izvadio pištolj te pred gostima rekao da će ga upotrijebiti. Nakon toga je izašao i sjeo u vozilo Renault i otišao prema Zelengorskoj ulici, rekli su u policiji.

Dodali su da je samo nekoliko minuta nakon ovog slučaja prijavljeno da je ista osoba pištoljem prijetila i u jednom kafiću u Ulici Maksima Gorkog.

– Policija je izašla na teren i u 12.30 sati u spomenutoj ulici zaustavila Renault i privela osumnjičenog D. M. Na osnovu naredbe suda on je pretresen i kod njega je pronađen pištolj i nož, rekli su u policiji. Prema njihovim riječima osumnjičeni je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka. Istakli su da ga terete za izazivanje opće opasnosti i ugrožavanje sigurnosti. Miletić je tijekom 2008. godine osuđen na jedinstvenu kaznu od dvije godine i jedan mjesec zatvora kada su mu objedinjena djela iz 13 optužnica. Posljednji put privođen je u veljači prošle godine zbog krađa i šverca droge, a 2014. godine nožem je izbo Radenka Zeljkovića i Nemanju Moraču, ali ih nije ozbiljnije ozlijedio.

Ostavi Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*

four × 1 =

Scroll na vrh