Naslovna > DOGAĐAJI > Inicijativa za Stolac: HDZ ponovno priprema izbornu krađu
Inicijativa za Stolac: HDZ ponovno priprema izbornu krađu

Inicijativa za Stolac: HDZ ponovno priprema izbornu krađu

Haris Baljić iz Inicijative za Stolac za Klix.ba kaže da njihov stav što se tiče izbora u Stocu ostaje nepromijenjen te da se u režiji HDZ-a BiH priprema još jedna izborna krađa. Baljić kaže da je stav Inicijative za Stolac vrlo jasan te da će nastaviti bojkotirati izbore jer, kako je kazao, ne žele dati doprinos izborima na kojima se kradu glasovi.
– S biračkih popisa ponovno nisu izbrisane sve mrtve osobe. Prije izbora je izbrisano 130 mrtvih i ponovno neki dan 136. Potvrđuje to stvari koje smo mi govorili mjesecima prije izbora i sigurno i sada ima više od 300 mrtvih na biračkim popisima, a to su ljudi koji nisu upisani u matične knjige umrlih iz nepoznatih razloga, kaže Baljić..

Pojašnjava da, iako Inicijativa za Stolac ne podržava izbore, ne mogu utjecati na političku volju građana u Stocu, odnosno hoće li izaći na izbore ili ne. Na pitanje kako komentira političke opcije koje će ove godine predstaviti svoje kandidate na izborima u Stocu, Baljić kaže da i u vezi s tim postoje malverzacije.

Ostavi Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Potrebna polja su označena *

*

11 + 8 =

Scroll na vrh